Marijke van t Veer

GEBAREN | COACHEN | BEGELEIDEN

babygebaren en kindergebaren gooi en vechtstreek Huizen online cursus babaygebaren

Zelf aan de slag met de online modules

Wil jij in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt aan de slag met babygebaren en kindergebaren? Volg dan nu de online modules om zelf te leren hoe je (meer) met je kindje kunt communiceren ook wanneer je kind nog niet kan praten, of nog niet zo goed te verstaan is.

De online modules zijn ideaal om zelfstandig aan de slag te gaan met babygebaren en kindergebaren. In de verschillende lessen van deze modules ga je stap voor stap gebaren te leren gebruiken met je kind.

Gebaren gebruiken met je kind geeft rust en duidelijkheid in je gezin. Kinderen begrijpen voor zij 1 jaar zijn al zo ontzettend veel, maar doordat zij nog niet kunnen praten geeft het vaak frustratie dat zij hierover niet kunnen ‘vertellen’. Door gebaren te gebruiken ontwikkelt je kind een grote woordenschat en kun je over alles communiceren. Dat is fijn voor de band tussen jullie, en voor het zelfvertrouwen van je kind. Naast dit alles wordt de taalontwikkeling enorm gestimuleerd doordat je taal begrijpelijk en visueel maakt. De spraakontwikkeling krijgt ook een boost doordat je gebaart en praat tegelijkertijd, hierdoor koppelen kinderen eerder de juiste klank aan het woord.

In de verschillende lessen neem ik je per video mee in de wereld van gebaren met je kindje, en geef je veel informatie, video’s van kinderen die gebaren, tips en trucs, ervaringen van ouders, we zingen liedjes met gebaren en je leert hoe je bijvoorbeeld voorleest met gebaren!
Na de eerste les kun je direct al met gebaren gaan starten.

Als je betaling is afgerond, ontvang je een code waarmee je gemakkelijk in de online omgeving kunt inloggen. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep van cursisten waarmee ik regelmatig tips deel, waar je gelijkgestemden ontmoet, waar je ook je vragen kunt stellen en natuurlijk je successen kunt delen!

Het onlinepakket kost 127,50 euro
Module 1, 2 en 3 samen, is het complete onlinegebarenpakket van babygebaren en kindergebaren plus de opfriscursus met daarin verdieping van je kennis en nog veel meer nieuwe gebaren. In totaal 9 lessen.