Marijke van t Veer

GEBAREN | COACHEN | BEGELEIDEN

babygebaren en kindergebaren gooi en vechtstreek Huizen online cursus babaygebaren

Coaching

Kan jouw kind zich moeilijk uiten en heb je advies op maat nodig om de communicatie in je gezin op gang te krijgen?

Heeft jouw kind door een bepaalde diagnose (Autisme, Syndroom van Down, ASS, … ) een specifieke uitdaging op het gebied van communiceren? Of merk je dat jouw kind je van alles zou willen vertellen maar gefrustreerd is omdat jullie elkaar niet begrijpen? Ik denk hierin heel graag met je mee, ondersteunende gebaren kunnen vaak helpen om elkaar beter te begrijpen!

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan na mijn mijn studies Sociaal Pedagogisch Werk en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, en samen met mijn baby- en kindergebarenspecialisme kan ik je hulp bieden op het gebied van communicatie in je gezin.

Review ouder:
We hebben veel gehad aan de coaching bij ons thuis! Je observeerde ons en gaf precies advies op maat. Nu zien we zelf ook gebaren terug bij haar, en merken we dat er hier meer rust is gekomen. Gebaren werken geweldig! Heel blij mee.

Review ouder:
Nooit gedacht dat gebaren ons zoveel communicatie zouden brengen. Daar waar mijn zoon altijd “DIE!” gilde, is hij nu veel rustiger en maakt hij gebaren. Een superfijne manier om te communiceren samen. Dank dat jij op zo’n rustige manier heel geduldig bent. Je enthousiasme voor dit vak is erg aanstekelijk!